Wash and peel the carrots, onions and garlic.
Помойте и почистите морковь, лук и чеснок очистите от шелухи.
Grate the carrots using a Korean carrot grater. Chop the garlic with a knife or pass through a special press. Cut the onion into half rings and fry in olive oil until golden brown.
Натрите морковь на терку для корейской морковки. Чеснок измельчите ножом или пропустите через специальный пресс. Репчатый лук нарежьте полукольцами и обжарьте на оливковом масле до золотистой корочки.
In a large bowl, combine carrots, garlic, coriander, red pepper, dried garlic, black pepper, salt, sugar, paprika and vinegar. Add the fried onion, stir, cover with cling film and leave for 40 minutes.
В большой миске смешайте морковь, чеснок, кориандр, красный перец, сушеный чеснок, черный перец, соль, сахар, паприку и уксус. Добавьте обжаренный лук, перемешайте, накройте пищевой пленкой и оставьте на 40 минут.
Place the squid carcasses in boiling salted water and cook for 2 minutes, then put the carcasses in cold water, cut into rings, pour in soy sauce and leave for 30 minutes. After 30 minutes, mix the carrots and squid.
Тушки кальмара опустите в кипящую подсоленную воду и варите 2 минуты, затем опустите тушки в холодную воду, нарежьте кольцами, залейте соевым соусом и оставьте на 30 минут. Через 30 минут смешайте морковку и кальмары.
Serve the finished appetizer on a platter; if desired, you can garnish with fresh herbs.
Готовую закуску подавайте на блюде, по желанию, можете украсить свежей зеленью.