Wash the vegetables, peel the onions and garlic, remove the stalk and seeds from the pepper.
Помойте овощи, почистите лук и чеснок от шелухи, удалите у перца плодоножку и семена.
Boil buckwheat noodles. To do this, place it in salted boiling water and cook strictly according to the instructions on the package, then drain and rinse with cold water to avoid sticking.
Отварите гречневую лапшу. Для этого опустите ее в подсоленную кипящую воду и готовьте строго по инструкции на упаковке, затем слейте и промойте холодной водой, чтобы избежать слипания.
Cut the beef into thin slices. Chop the vegetables into strips. In a heated frying pan with oil, fry the meat until golden brown, then add vegetables and noodles, cover with a lid and simmer for 10 minutes.
Нарежьте говядину тонкими брусочками. Овощи нашинкуйте соломкой. На разогретой сковороде с маслом обжарьте мясо до золотистой корочки, затем добавьте овощи и лапшу, накройте крышкой и тушите все 10 минут.
Garnish the dish with white and black sesame seeds and green onions.
украсьте блюдо белым и черным кунжутом, а также зеленым луком.