Wash the vegetables, peel the onions, defrost the green beans.
Помойте овощи, очистите лук от шелухи, разморозьте стручковую фасоль.
Cut the vegetables into small strips. Cut the beef into cubes. Chop the garlic, mix it with ½ pack of sauce and marinate the meat in the resulting mixture, leave to infuse for 10 minutes.
Нарежьте овощи некрупной соломкой. Нарежьте говядину брусочками. Измельчите чеснок, смешайте его с ½ пачки соуса и замаринуйте в получившейся смеси мясо, оставьте на 10 минут настаиваться.
Prepare buckwheat noodles. To do this, place it in boiling salted water and cook according to the instructions on the package. Fry the marinated beef in a hot wok with olive oil until golden brown.
Приготовьте гречневую лапшу. Для этого опустите ее в кипящую подсоленную воду и варите по инструкции на упаковке. Замаринованную говядину обжарьте на разогретом воке с оливковым маслом до золотистой корочки.
Add chopped vegetables and green beans to the fried meat, add soy sauce. Add noodles to the meat and vegetables and mix everything thoroughly, let it brew for 5 minutes.
В обжаренное мясо добавьте нарезанные соломкой овощи и стручковую фасоль, добавьте соевый соус. Отправьте к мясу и овощам лапшу и тщательно перемешайте все, дайте настояться 5 минут.
Serve the finished noodles on portioned plates, garnish with sesame seeds, onion feathers and lettuce leaves.
Готовую лапшу подавайте на порционных тарелках, украсьте кунжутом, перьями лука и листьями салата.