Rinse the meat under running water, peel the onion and peel the kiwi.
Промойте мясо под проточной водой, очистите лук от шелухи, а киви от шкурки.
Cut the kiwi into small cubes and the onion into half rings, add olive oil and vinegar, salt and pepper to taste, add the juice of half a lemon to the marinade and coat the lamb with the resulting mixture, refrigerate for 10-12 hours to let the meat steep.
Нарежьте киви мелким кубиком, а лук полукольцами, добавьте оливковое масло и уксус, посолите и поперчите по вкусу, добавьте в маринад сок половины лимона и обмажьте получившейся смесью баранину, поставьте в холодильник на 10-12 часов, чтобы мясо настоялось.
Place the cooked lamb on a baking sheet lined with foil, wrap the edges and place in an oven preheated to 180℃, bake until done for about an hour.
Настоявшуюся баранину выложите на противень, застеленный фольгой, заверните края и поставьте в предварительно разогретую до 180℃ духовку, выпекайте до готовности около часа.
Serve the cooked lamb on a platter with lemon slices. You can also complement the serving with sliced fresh vegetables and herbs.
Подавайте готовую баранину на блюде с ломтиками лимона. Также можно дополнить сервировку нарезкой из свежих овощей и зеленью.