Wash vegetables, including potatoes. Also rinse the meat under running water and remove any films. Peel the champignons.
Помойте овощи, в том числе картофель. Мясо также промойте под проточной водой и очистите от пленок. Шампиньоны очистите от шкурки.
In a small bowl, combine oil, adjika, Italian herbs, meat seasoning and pepper. Cut the lamb in several places and coat with the resulting marinade, add salt to taste and place on a baking sheet.
В небольшой мисочке смешайте масло, аджику, итальянские травы, приправу для мяса и перец. Баранину надрежьте в нескольких местах и обмажьте получившимся маринадом, добавьте соль по вкусу и выложите на противень.
Preheat the oven to 180℃, cover the baking sheet with lamb with foil and bake in the oven for 1 hour. At this time, cut the potatoes and tomatoes into slices, the carrots and zucchini into slices, chop the onion into rings, and cut the champignons into quarters.
Разогрейте духовку до 180℃, противень с бараниной накройте фольгой и поставьте в духовку запекаться на 1 час. В это время нарежьте картофель и помидоры дольками, а морковь и кабачок кружочками, лук нашинкуйте кольцами, шампиньоны порежьте четвертинами.
Mix soy sauce with ground pepper and a pinch of salt, marinate vegetables in the resulting mixture and after an hour, add them to the lamb, bake everything together for another hour.
Смешайте соевый соус с молотым перцем и щепоткой соли, замаринуйте в получившейся смеси овощи и по прошествии часа выложите их к баранине, запекайте все вместе еще час.
Serve the finished lamb with vegetables on a common platter. Serving can be complemented with sweet or spicy sauce.
Подавайте готовую баранину с овощами на общем блюде. Подачу можно дополнить сладким или острым соусом.