Wash the vegetables, peel the onions and garlic. Also rinse the meat under running water. Prepare your work area for making noodles.
Помойте овощи, очистите лук и чеснок от шелухи. Мясо также промойте под проточной водой. Подготовьте рабочее место к приготовлению лапши.
Cut the carrots and bell peppers into small strips, and the onions and garlic into small cubes. Cut the washed beef into thin strips against the grain.
Нарежьте морковь и болгарский перец некрупной соломкой, а лук и чеснок мелким кубиком. Промытую говядину нарежьте тонкой соломкой против волокон.
Prepare egg noodles. To do this, lower it into boiling salted water and cook for 5 minutes, then discard in a colander and rinse with cold water, place on a plate and mix with 3 tbsp. vegetable oil so that the noodles do not stick together.
Приготовьте яичную лапшу. Для этого опустите ее в кипящую подсоленную воду и варите 5 минут, затем отбросьте на дуршлаг и промойте холодной водой, выложите на тарелку и смешайте с 3 ст.л. растительного масла, чтобы лапша не слипалась.
Place the wok on the fire and heat the oil on it, fry the finely chopped garlic for 1 minute, then place the meat on the wok and fry until the meat lightens, then add the carrots, stir and fry for 5 minutes. Then add the rest of the vegetables.
Поставьте вок на огонь и разогрейте на нем масло, обжаривайте мелко нарезанный чеснок 1 минуту, затем выложите на вок мясо и обжаривайте, пока мясо не посветлеет, затем добавьте морковь, перемешайте и обжаривайте 5 минут. Затем добавьте остальные овощи.
Prepare the dressing. To do this, mix 1 tbsp. sugar and 2 tbsp. oyster sauce. Add the resulting sauce to the meat and vegetables, stir and fry for another 2-3 minutes. At the end of cooking, add the egg noodles.
Приготовьте заправку. Для этого смешайте 1 ст.л. сахара и 2 ст.л. устричного соуса. Получившийся соус отправьте к мясу с овощами, перемешайте и обжаривайте еще 2-3 минуты. В конце приготовления добавьте яичную лапшу.
Serve the finished noodles on portioned plates, complement the serving with a bowl of teriyaki sauce and traditional bamboo chopsticks.
Подавайте готовую лапшу на порционных тарелочках, дополните сервировку мисочкой с соусом терияки и традиционными бамбуковыми палочками для еды.