Prepare a frying pan and a saucepan, wash the zucchini.
Подготовьте сковородку и кастрюлю, помойте кабачок.
Cook noodles according to package instructions.
Сварите лапшу в соответствии с инструкцией на упаковке.
Place finely chopped zucchini in a heated wok pan, add 20 ml of soy sauce and simmer for 10-15 minutes. Cut the chicken fillet into small cubes and add to the zucchini.
В разогретую сковороду вок выложите мелко нарезанный кабачок, добавьте 20 мл соевого соуса и тушите 10-15 минут. Небольшими кубиками нарежьте куриное филе и добавьте к кабачкам.
Add udon noodles and remaining soy sauce to the meat and zucchini. Cook for another 6-7 minutes, remembering to stir occasionally.
Выложите к мясу с кабачками лапшу удон и остатки соевого соуса. Готовьте еще 6-7 минут, не забывая периодически помешивать.
If desired, the finished dish can be decorated with black sesame seeds and pickled ginger.
По желанию готовое блюдо можно украсить черным кунжутом и маринованным имбирем.