Cut the meat into small pieces. Then rinse the cherries and remove all the pits. Peel the onion and chop into cubes. Pass the garlic through a press. Squeeze the juice from the lemon and grate the zest on a fine grater.
Нарежьте мясо небольшими кусочками. Затем промойте вишню и удалите все косточки. Лук почистите и измельчите кубиками. Чеснок пропустите через пресс. Выдавите из лимона сок, цедру натрите на мелкой терке.
Place the meat in a heated frying pan with vegetable oil and fry it until the color changes over high heat, stirring constantly, about 7-8 minutes. Then add the onion and fry it until golden brown for 5-6 minutes, stirring occasionally. Then add the garlic, mix everything thoroughly and fry for another 1-2 minutes.
На разогретую сковороду с растительным маслом отправьте мясо и обжаривайте его до изменения цвета на сильном огне, постоянно помешивая, около 7-8 минут. Затем добавьте лук и жарьте его до золотистого цвета 5-6 минут, периодически помешивая. Потом добавьте чеснок, тщательно перемешайте все и обжаривайте еще 1-2 минуты.
Add cumin, lemon zest and cilantro, pour in lemon juice and broth, salt and pepper. Add the cherries and simmer until the meat is cooked for about 10 minutes, stirring everything thoroughly.
Добавьте тмин, цедру лимона и кинзу, влейте лимонный сок и бульон, посолите и поперчите. Всыпьте вишню и томите до готовности мяса около 10 минут, тщательно все перемешивая.
Serve meat with cherries with your favorite side dish.
Подавайте мясо с вишней к любимому гарниру.