Prepare all the necessary ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Remove the herring from the package, remove the seeds and cut into slices.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Сельдь достаньте из упаковки, удалите косточки и нарежьте на ломтики.
First, prepare the coleslaw. Cut the cabbage into thin strips.
Сначала приготовьте коул слоу. Капусту нарежьте тонкой соломкой.
Cut the onion into thin half rings. Cut the red onion into half rings and set aside.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами. Красный лук нарежьте полукольцами и отложите.
Remove the stem and seeds from the bell pepper, then cut into strips.
У болгарского перца удалите плодоножку и семяна, затем нарежьте соломкой.
Assemble the salad: combine all the vegetables and onions in a bowl.
Соберите салат: в миске соедините все овощи и репчатый лук.
Add vinegar, salt and ground black pepper to the salad to taste. Mix thoroughly.
Добавьте в салат уксус, соль и черный молотый перец по вкусу. Тщательно перемешайте.
Now assemble the sandwiches: place a portion of salad on each slice of Borodino bread, then lay out the pieces of herring, garnish with finely chopped dill and serve.
Теперь соберите бутерброды: на каждый ломтик бородинского хлеба выложите порцию салата, затем выложите кусочки сельди, украсьте мелко нарезанным укропом и подавайте.
Serve the sandwiches as canapés. To do this, just cut the bread into cubes.
Подайте бутерброды в формате канапе. Для этого достаточно нарезать хлеб на брусочки.