Clean the lamb from fat and cut into pieces. Wash the vegetables and remove the seeds from the pepper. Cut the onions and carrots into rings. Grind garlic, chili pepper. Cut the tomatoes into small cubes, pepper into strips. Shred the cabbage.
Очистите баранину от жира, разрежьте на куски. Вымойте овощи, из перца достаньте семена. Нарежьте кольцами лук и морковь. Измельчите чеснок, перец чили. Помидоры нарежьте мелкими кубиками, перец – соломкой. Нашинкуйте капусту.
Heat a frying pan, instead of vegetable oil, add cut pieces of lamb fat. Place the meat in a preheated frying pan and fry on both sides. Place in a separate pan.
Разогрейте сковороду, вместо растительного масла выложите срезанные кусочки бараньего жира. Поместите на разогретую сковородку мясо, обжарьте с обеих сторон. Выложите в отдельную кастрюлю.
Place shredded cabbage on the lamb, then carrots, tomatoes, and garlic. Salt and pepper, pour in water. Cover the pan with a lid, place on low heat, and simmer for about 1 hour.
На баранину выложите нашинкованную капусту, затем – морковь, помидоры, чеснок. Посолите и поперчите, влейте воду. Закройте кастрюлю крышкой, поставьте на маленький огонь, тушите около 1 часа.
Serve the dish hot in individual serving bowls. To make the dish unusual, add any oriental sauce.
Подавайте блюдо горячим в отдельных порционных тарелках. Для придания блюду необычности добавьте любой восточный соус.