Wash the meat and dry thoroughly, cut into medium pieces. Peel the garlic.
Помойте мясо и тщательно обсушите, разрубите на средние куски. Чеснок очистите от шелухи.
Place the garlic in a preheated frying pan and fry it for 5 minutes, then transfer to a plate. Place the meat in garlic oil and fry the pieces alternately on both sides until a crust forms. This will take about 15 minutes.
В разогретую сковороду выложите чеснок и обжарьте его 5 минут, затем переложите на тарелку. Выложите мясо в чесночное масло и обжаривайте поочередно куски с двух сторон до образования корочки. На это уйдет около 15 минут.
Place the fried meat in a cauldron, put it on the fire and fill it with cognac. Light the cognac for 10 minutes to burn off the alcohol contained in it and leave only a pleasant grape aroma.
Обжаренное мясо выложите в казан, поставьте на огонь и залейте его коньяком. Подожгите коньяк на 10 минут, чтобы сгорел содержащийся в нем алкоголь и остался только приятный виноградный аромат.
Add spices and garlic to the meat, mix thoroughly. Cover the cauldron with parchment and close the lid tightly, place it in the oven at 120 ℃ for 120 minutes.
Добавьте к мясу специи и чеснок, тщательно перемешайте. Накройте казан пергаментом и плотно закройте крышкой, поставьте его в духовку с температурой 120 ℃ на 120 минут.
Sprinkle the lamb with fresh herbs, this will make the dish colorful and appetizing. Serve the meat with a fresh vegetable salad.
Посыпьте баранину свежей зеленью, это придаст блюду красочности и аппетитности. Подавайте мясо с салатом из свежих овощей.