Prepare a wok and bowl. Wash vegetables and mushrooms.
Подготовьте сковородку вок, миску. Помойте овощи и грибы.
Peel the ginger and cut into strips. Cut the eggplant, zucchini and champignons into large pieces. Chop the garlic, cut the tomatoes in half. Salt the eggplants, let sit for 10 minutes and blot with a towel to remove water and bitterness.
Имбирь почистите и нарежьте соломкой. Баклажан, цукини и шампиньоны нарежьте большими кусками. Чеснок измельчите, томаты разрежьте пополам. Баклажаны посолите, выдержите 10 минут и промокните полотенцем, чтобы убрать воду и горчинку.
Heat sesame oil with garlic and ginger in a wok. Immediately add eggplant and chili sauce and stir. Add 2 tbsp. water, add the remaining vegetables to the wok and cook for 5 minutes without a lid, check that the liquid does not boil away.
Разогрейте в воке кунжутное масло с чесноком и имбирем. Сразу же добавьте баклажаны и соус чили, перемешайте. Добавьте 2 ст.л. воды, отправьте в вок остальные овощи и готовьте 5 минут без крышки, проверяйте, чтобы жидкость не выкипела.
When serving, you can add colorful fresh vegetables. also garnish the serving with hot red pepper rings.
При подаче можете добавить разноцветных свежих овощей. также украсьте порцию колечками острого красного перца.