Wash the lamb meat thoroughly and dry it, also wash the rest of the vegetables. Peel the onions, peel the carrots from the top layer and cut each into 2 pieces. Cut the ginger into medium cubes.
Промойте тщательно мясо баранины и просушите его, также промойте остальные овощи. Лук почистите от шелухи, морковь в свою очередь почистите от верхнего слоя и разрежьте каждую на 2 кусочка. Имбирь нарежьте средними кубиками.
Place the lamb in a deep saucepan and add salt, pepper and bay leaves, and leave to simmer over high heat for about 10 minutes. After time, add vegetables and herbs.
В глубокую кастрюлю выложите баранину и добавьте соль, перец и лавровые листья, на сильном огне оставьте это все тушиться около 10 минут. По истечении времени добавьте овощи и зелень.
Then cover the pan with a tight lid and leave the lamb and vegetables to simmer over low heat for about 120 minutes. After 120 minutes, remove everything from the broth and let cool slightly.
Затем накройте кастрюлю плотной крышкой и оставьте баранину с овощами вариться на медленном огне примерно 120 минут. Спустя 120 минут извлеките все из бульона и дайте немного остыть.
Serve the finished lamb with vegetables on a large platter, lightly sprinkle the meat with ground coriander, this will give it a little spice and make it more appetizing.
Подавайте готовую баранину с овощами на большом блюде, слегка присыпьте мясо молотым кориандром, это придаст ему немного пряности и сделает его аппетитнее.