Rinse the lamb thoroughly and dry with paper towels, then also rinse the peppers and remove seeds, peel the garlic and onions. Cut the pepper and onion into arbitrary slices. Soak the bread in water for 10-15 minutes.
Тщательно промойте баранину и просушите бумажными полотенцами, затем также промойте перец и очистите его от семян, чеснок и лук очистите от шелухи. Перец и лук нарежьте произвольным дольками. Замочите хлеб в воде на 10-15 минут.
Grind all ingredients for minced meat in a meat grinder, add herbs. Add a glass of water to the resulting minced meat, add salt and pepper and mix well. Place in the refrigerator for 30 minutes, then form into patties and roll them in flour.
Все ингредиенты для фарша перекрутите в мясорубке, добавьте зелень. В полученный фарш добавьте стакан воды, посолите, поперчите и хорошо перемешайте. Отправьте на 30 минут в холодильник, затем сформируйте котлеты и обваляйте их в муке.
Place the cutlets in a preheated frying pan with oil and fry them over medium heat on each side for 5 minutes until golden brown. Then turn the heat to minimum and leave the cutlets to simmer for 10 minutes under a tightly closed lid.
На разогретую сковороду с маслом выложите котлеты и обжаривайте их на среднем огне с каждой стороны 5 минуты до золотистой корочки. Затем сделайте огонь минимальным и оставьте котлеты тушиться 10 минут под плотно закрытой крышкой.
The cutlets go well with mashed potatoes and chopped fresh vegetables. You can also complement the dish with some sauce, for example adjika.
К котлетам хорошо подойдет картофельное пюре и нарезка из свежих овощей. Также можно дополнить блюдо каким-либо соусом, например, аджикой.