Prepare all the ingredients for the dish, wash the vegetables, remove fat, film and tendons from the meat.
Подготовьте все продукты для блюда, помойте овощи, мясо обработайте от жира, пленки и сухожилий.
Cut the beef into portions, add salt, pepper and soy sauce. Leave it to marinate for 1 hour.
Нарежьте говядину на порционные кусочки, посолите, поперчите и залейте соевым соусом. Оставьте его мариноваться на 1 час.
Chop the vegetables. Carrots - in cubes, onions - in half rings, zucchini - in cubes, peppers - in strips.
Нарежьте овощи. Морковь - брусочками, лук - полукольцами, цукини - кубиками, перец - соломкой.
Fry the meat in a wok pan. When it is ready, add all the vegetables one by one and cook for 10 minutes.
Мясо обжарьте в сковороде вок. Когда оно будет готово, добавьте к нему по очереди все овощи и готовьте 10 минут.
Boil the noodles, add to the wok and fry for 5 minutes.
Отварите лапшу, добавьте в вок и обжарьте 5 минут.
The use of multi-colored peppers – green and red – will give the dish an appetizing look.
Аппетитный вид блюду придаст использование разноцветного перца – зеленого и красного.