Wash, peel and cut all vegetables into equal strips. Clean the squids from the film.
Все овощи помойте, почистите и нарежьте одинаковыми полосками. Кальмары очистите от пленки.
Place the prepared vegetables in a frying pan, add salt and pepper and fry in a small amount of vegetable oil.
Подготовленные овощи положите в сковороду, посолите, поперчите и обжарьте в небольшом количестве растительного масла.
Using a teaspoon, fill the squid carcasses with fried vegetables, lightly compacting them.
При помощи чайной ложечки наполните тушки кальмаров обжаренными овощами, слегка утрамбовывая их.
Heat the butter in a frying pan, add the stuffed squids and fry them over low heat on all sides.
В сковороде разогрейте сливочное масло, положите начиненные кальмары и обжарьте их на небольшом огне со всех сторон.
Place the stuffed squid on lettuce leaves, sprinkle with thin streams of soy sauce, and serve regular boiled rice as a side dish.
Выложите фаршированные кальмары на листья салата, полейте тонкими струйками соевого соуса, а на гарнир подайте обычный отварной рис.