Wash and peel vegetables and shrimp. Prepare a frying pan, saucepan and grater.
Помойте и очистите овощи и креветки. Подготовьте сковороду, кастрюлю и терку.
Cut the zucchini, carrots and peppers into thin strips. Then finely grate the garlic. Add vegetables and garlic to a preheated frying pan and fry for 5 minutes, stirring constantly. Then add shrimp and cook for another 2 minutes.
Нарежьте цуккини, морковь и перец тонкой соломкой. Затем мелко натрите чеснок. На разогретую сковороду высыпьте овощи и чеснок и жарьте 5 минут, постоянно перемешивая. Потом добавьте креветки и готовьте еще 2 минуты.
Place the noodles in a pan of boiling salted water and cook for 8-10 minutes. Then drain the water and combine the noodles with vegetables and shrimp, stir. Pour sauces over everything, stir again, cover and cook for another 3 minutes.
Опустите лапшу в кастрюлю с кипящей подсоленной водой и варите 8-10 минут. Затем слейте воду и соедините лапшу с овощами и креветками, перемешайте. Полейте все соусами, снова перемешайте, накройте крышкой и готовьте еще 3 минуты.
Place the resulting dish in a deep plate, sprinkle with sesame seeds and serve hot.
Выложите получившееся блюдо в глубокую тарелку, посыпьте кунжутом и подавайте в горячем виде.