Cook chicken broth in advance, wash and peel the vegetables. Prepare a bowl, pot and pan.
Сварите заранее куриный бульон, помойте и очистите овощи. Приготовьте миску, кастрюлю и сковороду.
For the stew, cut 2 eggplants into large cubes, and onions and garlic into small cubes. Fry the eggplants separately in hot olive oil.
Для рагу нарежьте крупными кубиками 2 баклажана, мелкими кубиками — репчатый лук и чеснок. Обжарьте отдельно баклажаны на разогретом оливковом масле.
Place onion and garlic in a large saucepan, add chicken broth and eggplant. Simmer until the eggplants are almost ready, then add the tomatoes. Cook for another 10-15 minutes. At the end, add chili pepper, 50 g soy sauce and salt to taste.
В большую кастрюлю положите лук и чеснок, добавьте куриный бульон и баклажаны. Тушите, пока баклажаны не будут почти готовы, далее добавьте томаты. Варите еще 10-15 минут. В конце добавьте перец чили, 50 г соевого соуса и соль по вкусу.
Coarsely chop the remaining eggplants and fry in ghee until tender. Season with salt and pepper and place in a bowl. Boil the udon according to the manufacturer's instructions and rinse with cold water. Season with soy sauce and sesame oil, top with stew and fried eggplant.
Крупно нарежьте оставшиеся баклажаны и обжарьте на топленом масле до готовности. Посолите, поперчите и выложите в миску. Отварите удон по инструкции производителя, промойте холодной водой. Заправьте соевым соусом и кунжутным маслом, сверху выложите рагу и обжаренные баклажаны.
Sprinkle the finished dish with green onions.
Готовое блюдо посыпьте зеленым луком.