Prepare all ingredients, frying pan and saucepan. Wash and peel the vegetables.
Приготовьте все ингредиенты, сковороду и кастрюлю. Помойте и очистите овощи.
Cut the eggplant into slices, carrots and onions into strips. Heat a large frying pan with vegetable oil, add the eggplant and fry for 5-7 minutes. Add carrots, cook for another 2 minutes.
Нарежьте баклажан кружочками, морковь и лук — соломкой. Разогрейте большую сковороду с растительным маслом, выложите баклажан и жарьте 5-7 минут. Добавьте морковь, готовьте еще 2 минуты.
Pour 1.5 liters of water into a saucepan and bring it to a boil, add a little salt. Add udon noodles to the pan and simmer over low heat for 10 minutes. Then drain the noodles in a colander and rinse well with cold water.
Налейте в кастрюлю 1,5 л воды и доведите ее до кипения, немного подсолите. Отправьте в кастрюлю лапшу удон и варите на небольшом огне 10 минут. Затем откиньте лапшу на дуршлаг и хорошо промойте холодной водой.
Add onion to vegetables, cook for 2-3 minutes. Season with pepper and ginger. Cut the smoked breast into arbitrary pieces and add to the vegetables.
Добавьте к овощам лук, готовьте 2-3 минуты. Приправьте перцем и имбирем. Нарежьте копченую грудку произвольными кусочками и добавьте к овощам.
Pour soy sauce and teriyaki sauce into the pan with the vegetables and cook over high heat for 5 minutes. Add cooked noodles and stir. Simmer for a couple more minutes and remove from heat.
В сковороду к овощам влейте соевый соус и соус терияки, готовьте на сильном огне 5 минут. Добавьте готовую лапшу и перемешайте. Томите еще пару минут и снимите с огня.
Place the finished noodles with vegetables on plates, garnish with sesame seeds and green onions and serve hot.
Готовую лапшу с овощами разложите по тарелкам, украсьте кунжутом и зеленым луком и подавайте в горячем виде.