Prepare the sauce by mixing 100 g of water with teriyaki sauce, orange juice, tomato paste and sugar.
Приготовьте соус, для этого смешайте 100 г воды с соусом терияки, соком апельсинов, томатной пастой и сахаром.
Prepare the vegetables, cut the onions, peppers and carrots into strips, wash the meat, dry and cut into cubes, chop the garlic and ginger so that it gives out its taste and aroma to the fullest.
Подготовьте овощи, нарежьте лук, перец и морковь соломкой, мясо промойте, обсушите и нарежьте кубиками, чеснок и имбирь измельчите чтобы он отдал свой вкус и аромат в полной мере.
Heat the frying pan, add the meat, fry for about 10 minutes, then add the vegetables, simmer for another 5 minutes, pour in half the sauce and simmer for another 2-3 minutes.
Разогрейте сковороду, добавьте мясо, прожарьте около 10 минут, затем добавьте овощи, потушите еще 5 минут, влейте половину соуса и тушите еще 2-3 минуты.
Cook the noodles by boiling water in a small saucepan, adding a little salt, then the noodles. Cook for about 6-8 minutes, then rinse and add to the pan with the remaining sauce, simmer for another 4-5 minutes over low heat.
Сварите лапшу, для этого вскипятите в небольшой кастрюле воду, добавьте немного соли, затем лапшу. Варите около 6-8 минут, затем промойте и добавьте в сковороду к оставшемуся соусу, протушите еще 4-5 минут на слабом огне.
Serve the udon with tomato paste and pork while still hot, with fresh basil, parsley or a few drops of soy sauce as a garnish.
Подавайте удон с томатной пастой и свининой еще горячим, в качестве украшения можно использовать свежий базилик, петрушку или несколько капель соевого соуса.