Wash the vegetables and dry with a paper towel. Preheat the oven to 180⁰C.
Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 180 ⁰С.
Finely chop the cabbage.
Тонко нашинкуйте капусту.
Cut the onion into thin half rings. Cut the red onion into half rings and set aside.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами. Красный лук нарежьте полукольцами и отложите.
Separate the bell pepper from the stalk and remove the seeds. Then cut into thin strips.
Болгарский перец отделите от плодоножки и очистите от семян. Затем нарежьте тонкой соломкой.
Mix all salad ingredients together.
Смешайте все инргедиенты салата вместе.
Salt and pepper the salad. Add vinegar and mix thoroughly.
Посолите и поперчите салат. Добавьте уксус и тщательно перемешайте.
Now cook the ham. Brush the meat with sweet chilli sauce. Season with salt and pepper. Place the leg on a baking sheet lined with parchment.
Теперь приготовьте окорок. Смажьте мясо сладким чилли соусом. Посолите и поперчите. Выложите окорочок на противень, застеленный пергаментом.
Bake the ham for 25-30 minutes at 180°C.
Запекайте окорок 25-30 минут при 180 ⁰С.
Prepare the dish: place the ham and coleslaw on a plate. Mix sour cream or mayonnaise with salt and pepper. Add a couple of kale sticks for color. The dish is ready to serve!
Засервируйте блюдо: выложите на тарелку окорок и коул слоу. Смешайте сметану или майонез с солью, перцем. Добавьте для цвета пару соломинок капусты. Блюдо готово к подаче!
Purple basil is perfect for decoration.
Для украшения отлдично подойдет фиолетовый базилик.