Prepare your work area for preparing boats. Clean the champignons. Wash the dill and tomatoes.
Подготовьте рабочее место к приготовлению лодочек. Очистите шампиньоны. Помойте укроп и помидоры.
Scald the squid with boiling water and remove the film from it. Rinse with water and cut into strips. Cut the peeled champignons into 4 parts or chop into large cubes.
Ошпарьте кальмар кипятком и снимите с него пленку. Промойте водой и нарежьте соломкой. Очищенные шампиньоны разрежьте на 4 части или нарубите крупным кубиком.
Grate the cheese onto a coarse grater, cut the tomatoes into large pieces, and chop the herbs. In a large bowl, combine squid, mushrooms, cheese, tomatoes and dill. Season everything with mayonnaise.
Натрите сыр на крупную терку, помидоры нарежьте крупными кусками, а зелень измельчите. В большой миске смешайте кальмары, шампиньоны, сыр, помидоры и укроп. Заправьте все майонезом.
Form boats from foil, place the resulting squid and mushroom filling in them and place in an oven preheated to 180℃. Bake for 20-25 minutes
Сформируйте из фольги лодочки, в них выложите получившуюся начинку из кальмаров и грибов и поставьте в заранее разогретую до 180℃ духовку. Выпекайте 20-25 минут
Unwrap the finished boats and serve directly in foil on portioned plates.
Готовые лодочки разверните и подавайте прямо в фольге на порционных тарелочках.