Prepare all the necessary utensils, peel the garlic and onions.
Подготовьте всю необходимую посуду, очистите чеснок и лук от шелухи.
Cut the peeled onions into feathers, finely chop or pass the garlic through a special press, scald the squid with boiling water, remove the film and cut into strips.
Очищенный репчатый лук нарежьте перьями, мелко порубите или пропустите через специальный пресс чеснок, кальмар ошпарьте кипятком, снимите пленку и нарежьте соломкой.
Heat the oil in a frying pan and fry the onion until golden brown. Add the squid and fry for another 1.5 minutes, then add the garlic and soy sauce, salt and pepper to taste, cook for another 2 minutes and then remove from the heat.
На сковороде разогрейте масло, обжарьте на нем лук до золотистого цвета. Добавьте кальмар и обжаривайте еще 1,5 минуты, затем добавьте чеснок и соевый соус, посолите и поперчите по вкусу, готовьте еще 2 минуты, а затем снимите с плиты.
Serve the finished dish in individual deep plates, garnish with sesame seeds and green onions. You can also complement your serving with Asian chopsticks.
Готовое блюдо подавайте в порционных глубоких тарелочках, украсьте кунжутом и зеленым луком. Также можно дополнить сервировку азиатскими палочками для еды.