Cut the turkey meat into small strips in advance, add a little salt and pepper. Wash and dry the vegetables, peel the onions and carrots.
Заранее нарежьте мясо индейки соломкой небольшого размера, добавьте немного соли и перца. Помойте и обсушите овощи, лук морковь очистите.
Heat a wok pan, add a little olive oil, then add the turkey meat and fry until golden brown. Then cut the pepper into strips, grate the carrots, and cut the onions into half rings.
Разогрейте сковороду вок, влейте немного оливкового масла, затем добавьте мясо индейки и обжаривайте на огне до золотистого цвета. Затем нарежьте перец соломкой, морковь натрите на терке, репчатый лук нарежьте полукольцами.
Chop the champignons finely and fry in a frying pan until golden brown. Add pasta to boiling water and cook for more than 7-8 minutes. Add onion, carrots, bell pepper and teriyaki sauce to the wok. Simmer until the onion turns golden.
Нарежьте шампиньоны не мелко и обжарьте на сковороде до золотистой корочки. В кипящую воду всыпьте макароны, варите их на более 7-8 минут. Добавьте в скороду вок лук, морковь, болгарский перец соус терияки. Тушите, пока лук не приобретет золотистый оттенок.
Add mushrooms and boiled noodles to the wok pan, simmer for a few more minutes, and finally sprinkle with sesame seeds.
В сковороду вок добавьте грибы, отварную лапшу, тушите еще несколько минут, в конце посыпьте семенами кунжута.
Serve the dish while still hot, add white and black sesame seeds for beauty.
Подавайте блюдо еще горячим, для красоты добавьте семена белого и черного кунжута.