Clean the squid carcasses in advance, cut them into rings of medium diameter, and marinate it in soy sauce and pepper for about 15 minutes.
Заранее очистите тушки кальмара, нарежьте на кольца среднего диаметра, и замаринуйте ее в соевом соусе и перце около 15 минут.
Prepare the batter by whisking an egg in a separate container, adding flour and gradually pouring in milk. The batter should resemble liquid sour cream in consistency.
Приготовьте кляр, для этого в отдельной емкости взбейте яйцо, добавьте муку и постепенно влейте молоко. Кляр должен напоминать по консистенции жидкую сметану.
Fry the squid rings in a hot frying pan, dipping each ring in the batter. Fry each batch for no more than 5 minutes, as the squid meat will become very tough.
Обжарьте кольца кальмара на раскаленной сковороде, обмакивая каждое кольцо в кляр. Каждую партию обжаривайте не более 5 минут, так как мясо кальмара станет очень жестким.
Add a mixture of peppers, finely chopped herbs, or other ingredients of your choice to the sauce to diversify the dish.
Добавьте в соус смесь перцев, мелко рубленную зелень или другие ингредиенты на ваш вкус, чтобы разнообразить блюдо.