Pour boiling water over the shrimp. If you have them raw, then the shrimp must be thrown into boiling salted water and cooked for 10-15 minutes. Remove the shell.
Креветки обдайте кипятком. Если они у вас сырые, то креветки необходимо закинуть в кипящую подсоленную воду и варить 10-15 минут. Очистите от панциря.
Peel and chop the garlic, then fry in sunflower oil. Then discard the garlic. Saute washed and peeled shrimp for 2-3 minutes in garlic oil and add soy sauce.
Чеснок очистите и нарежьте затем обжарьте на подсолнечном масле. После чеснок выкиньте. Помытые и очищенные креветки пассеруйте 2-3 минуты на чесночном масле и добавьте соевый соус.
Cook the udon in salted water for as long as indicated on the package. After the noodles are ready, rinse them with water. Add seasoning and udon noodles to the prepared shrimp, add herbs and mix everything.
Варите удон в подсоленной воде столько, сколько указанно на упаковке. После готовности лапшу промойте водой. В готовые креветки добавьте приправу и лапшу удон, добавьте зелень и все перемешайте.
Place the finished dish on a plate and garnish with herbs. If desired, you can sprinkle with sesame seeds.
Готовое блюдо выложите на тарелку и украсьте зеленью. По желанию можно посыпать кунжутом.