Wash and peel the shrimp. Place a container for cooking noodles and bring it to a boil. Cut the vegetables into thin strips and chop the ginger. Place the wok on heat.
Помойте и очистите креветки. Поставьте емкость, для приготовления лапши и доведите ее до кипения. Нарежьте овощи тонкой соломкой и измельчите имбирь. Поставьте сковороду вок на разогрев.
Place the noodles in water and boil for 5 minutes, stirring gradually. After this, transfer the noodles into a colander. At the same time, place the shrimp in a deep bowl and add a little chopped garlic to them, then stir and leave to simmer for 10 minutes.
Лапшу отправьте в воду и отварите в течение 5 минут, постепенно помешивайте. После этого переметите лапшу в дуршлаг. Параллельно выложите креветки в глубокую миску и добавьте к ним немного измельченного чеснока, после перемешайте и оставьте настаиваться в течение 10 минут.
Place in a heated wok pan and fry for a minute and immediately add half the sauce. Cook in the sauce for an additional minute.
На разогретую сковороду вок выложите и обжарьте в течение минуты и сразу добавьте половину соуса. В соусе жарьте еще дополнительно минуту.
Heat a little oil in a separate frying pan and add the ginger and garlic to fry for a minute, gradually stirring. Then add the peppers, zucchini, mushrooms and carrots, and fry everything together for two minutes, stirring at the same time so that the vegetables do not burn.
Разогрейте немного масла на отдельной сковороде и выложите имбирь с чесноком на минутную обжарку, постепенно перемешивайте. После уже выкладывайте перец, кабачок, грибы и морковь, и жарьте все вместе на протяжении двух минут, параллельно перемешивайте, чтобы не подгорели овощи.
Place the noodles, cabbage, shrimp and the other half of the sauce in the pan with the vegetables. You can add salt or spices to taste.
Выкладывайте лапшу, капусту, креветки и вторую половину соуса в сковороду к овощам. Можно добавить соли или специй по вкусу.
Serve the dish warm.
Подайте блюдо к столу в теплом виде.