Peel the kiwi in advance and cut the onion into squares.
Заранее очистите киви и нарежьте квадратиками, также и лук.
In a separate container, mix the oil, juice of half a lemon, meat seasoning and wine vinegar. Also add kiwi pieces and chopped onion. Dip the pieces of meat into the container and leave for a short amount of time to soak the meat.
В отдельной емкости смешайте масло, сок половины лимона, приправу для мяса и винный уксус. Также добавьте кусочки киви и порезанный лук. Опустите в емкость кусочки мяса и оставьте на небольшое количество времени, чтобы мясо пропиталось.
Fry the meat in a frying pan over medium heat for no more than 30 minutes; if necessary, reduce the heat and cook for another 15 minutes.
Обжарьте мясо на сковороде, на среднем огне, не более 30 минут, при необходимости, сделайте меньше огонь и готовьте еще на протяжении 15 минут.
Serve the noodles and meat separately, adding fresh herbs such as cilantro or tarragon if needed.
Подавайте отдельно лапшу и мясо, при необходимости можно добавить свежих трав, например, кинзу или тархун.