Peel the champignons and remove the skins from the onion.
Очистите шампиньоны, лук избавьте от шелухи.
Cut the mushrooms and onions into small cubes. In a preheated frying pan with oil, fry the onion until golden for 3-5 minutes, then add the mushrooms and cook for another 15 minutes until all the water has evaporated. 2 minutes before cooking, add salt to taste.
Нарежьте грибы и лук мелким кубиком. На разогретой сковороде с маслом обжаривайте лук до золотистости 3-5 минут, затем добавьте грибы и готовьте еще 15 минут, чтобы выпарилась вся вода. За 2 минуты до готовности добавьте соль по вкусу.
Scald the squid with boiling water to make it easier to clean, remove the film from the squid and cut into rings or small strips, grate the cheese on a coarse grater.
Ошпарьте кальмар кипятком, чтобы его было легче очистить, снимите с кальмара пленку и нарежьте кольцами или некрупной соломкой, натрите сыр на крупную терку.
In a baking dish, combine fried mushrooms with onions and chopped squid. Cover everything with sour cream, salt and pepper to taste, sprinkle with grated cheese and bake in a preheated oven at 200℃ for 15 minutes.
В форме для запекания смешайте обжаренные грибы с луком и нарезанный кальмар. Покройте все сметаной, посолите и поперчите по вкусу, посыпьте тертым сыром и поставьте в разогретую духовку запекаться при температуре 200℃ на 15 минут.
Serve the finished dish on portioned plates. If desired, you can sprinkle fresh herbs or Provençal herbs on top.
Подавайте готовое блюдо на порционных тарелках. По желанию можно посыпать сверху свежей зеленью или прованскими травами.