Peel the potatoes in advance, wash and cut into small pieces. Peel the carrots and onions. Cut the bell pepper into strips.
Заранее очистите картофель, помойте и нарежьте небольшими кусочками. Очистите морковь и лук. Порежьте болгарский перец соломкой.
Separately, fry the potatoes cut into squares in sunflower oil. Then first fry the meat in oil, then cut the carrots into rings and onions. Add to meat.
Отдельно обжарьте на подсолнечном масле нарезанный квадратиками картофель. Затем на масле обжарьте сначала мясо, затем порежьте морковь кольцами и лук. Добавьте к мясу.
After a few minutes, add the chopped pepper. Add tomatoes and simmer for a couple of minutes. Then add the potatoes and add enough water to cover the vegetables. When the dish boils, you can add the necessary spices and at the last moment add herbs, basil, bay leaf, simmer for a few more minutes.
Спустя несколько минут добавьте нарезанный соломкой перец. Добавьте помидоры и тушите пару минут. Затем добавьте картофель и залейте водой так, чтобы покрыло овощи. Когда блюдо закипит, можно добавить необходимые специи и в последний момент добавить зелень, базилик, лавровый лист, томите еще несколько минут.
Serve, garnished with fresh herbs; make sure that the dish is still hot when serving, so its flavor will be fully revealed.
Подавайте, украсив свежей зеленью, следите, чтобы при подаче блюдо было еще горячим, так его вкус раскроется в полной мере.