Wash and dry the bell pepper into squares in advance, peel the onion and cut into half rings.
Заранее помойте и обсушите болгарский перец квадратиками, лук очистите и нарежьте полукольцами.
Divide the broccoli and cauliflower into florets, finely chop the garlic. Combine the broth with chili peppers, peanut butter and soy sauce, mix thoroughly. Rinse the shrimp.
Брокколи и цветную капусту разделите на соцветия, чеснок мелко нарежьте. Соедините бульон с перцем чили, арахисовой пастой и соевым соусом, тщательно перемешайте. Креветки промойте.
Add oil to a heated wok pan, then add a little garlic to the oil, and then shrimp, fry until golden brown, no more than 3-4 minutes. Remove shrimp to a plate. Add onion and garlic to the wok, fry for a minute, then add bell pepper, cauliflower, broccoli and cover with a lid, fry for 2 minutes. Then remove to the shrimp.
В разогретую сковороду вок добавьте масло, далее добавьте в масло немного чеснока, а затем - креветки, обжаривайте до появления золотистой корочки, не более 3-4 минут. Убирайте креветки в тарелку. В вок всыпьте лук, чеснок, обжарьте минуту, затем добавьте перец болгарский, цветную капусту, брокколи и накройте крышкой, жарьте таким образом 2 минуты. После уберите к креветкам.
Pour boiling water over the noodles, drain the water after 5 minutes, then transfer the noodles to the wok, pour a mixture of broth and sauces over them, cook for 2-3 minutes, then add 2 eggs, stir quickly, cook for 2 minutes, stirring constantly, then add shrimp and vegetables, stir well again.
Лапшу залейте кипятком, через 5 минут слейте воду, затем переложите лапшу в вок, залейте ее смесью бульона и соусов, готовьте 2-3 минуты, затем добавьте 2 яйца, быстро перемешайте, готовьте 2 минуты, постоянно помешивая, затем добавьте креветки и овощи, еще раз хорошо перемешайте.
Serve the dish while still hot, use a mixture of Provençal herbs to give the dish a richer flavor. Any other greenery is perfect for decoration.
Подавайте блюдо еще горячим, используйте смесь прованских трав, чтобы придать блюду более насыщенный оттенок. Для украшения отлично подойдет и любая другая зелень.