Wash the lamb meat, dry it, cut it into portions. Peel the garlic and onions, prepare the ingredients needed for the marinade.
Промойте мясо баранины, обсушите, разрежьте его на порционные куски. Очистите чеснок и лук, приготовьте продукты, необходимые для маринада.
Cut the onion into half rings, crush the garlic. Mix everything together, add lamb meat, leave to marinate for 80 - 100
Нарежьте лук нарезать полукольцами, чеснок раздавите. Смешайте все вместе, добавьте мясо баранины, оставить мариноваться на 80 – 100
Fry the lamb without marinade in a frying pan over high heat, then add the marinade and simmer over low heat for at least an hour. Until almost all of the marinade has evaporated.
Обжарьте баранину без маринада на сковороде на сильном огне, далее добавьте маринад и тушите на медленном огне не менее часа. Пока не выпарится практически весь маринад.
Serve the lamb while still hot, top it with pasta or fried potatoes. Fresh vegetables are also great.
Подавайте баранину еще горячей, добавьте к ней пасту или обжаренный картофель. Также прекрасно подойдут свежие овощи.