Prepare all the necessary ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем.
Cut the cabbage into thin strips.
Капусту нарежьте тонкой соломкой.
Cut the onion into thin half rings. Cut the red onion into half rings and set aside.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами. Красный лук нарежьте полукольцами и отложите.
Remove the stem and seeds from the bell pepper, then cut into strips.
У болгарского перца удалите плодоножку и семяна, затем нарежьте соломкой.
Assemble the salad: combine all the vegetables and onions in a bowl.
Соберите салат: в миске соедините все овощи и репчатый лук.
Add vinegar, salt and ground black pepper to the salad to taste. Mix thoroughly.
Добавьте в салат уксус, соль и черный молотый перец по вкусу. Тщательно перемешайте.
The salad is ready. Serve coleslaw in portions, garnished with fresh mint leaves.
Салат готов. Подавайте коул слоу порционно, украсив листиками свежей мяты.
For coleslaw, you can make a dressing from sour cream, mayonnaise, salt, pepper and lemon juice - this will make the salad more tender.
Для коул слоу можно сделать заправку из сметаны, майонеза, соли, перца и лимонного сока — так салат станет нежнее.