Dip the squid carcasses into boiling water for a few seconds and clean them. Cut the squid into strips. Finely chop the ginger and garlic. Coarsely chop the greens, onions, and bell peppers. Peel and grind the pistachios in a coffee grinder.
Тушки кальмаров опустите на несколько секунд в кипящую воду и очистите. Кальмары нарежьте полосками. Имбирь и чеснок мелко нарежьте. Зелень, лук, перец болгарский крупно нарежьте. Фисташки очистите и измельчите в кофемолке.
Heat a frying pan and fry the ginger and garlic in sunflower oil for a few minutes. Add coarsely chopped greens and simmer for 10 minutes. Then add soy sauce, salt, sugar, wine, vinegar, black pepper, ground pistachios and simmer for 5 minutes. At the end, add squid, cut into strips, and simmer for another 10 minutes.
Разогрейте сковороду и на подсолнечном масле обжаривайте несколько минут имбирь и чеснок. Добавьте крупно нарезанную зелень и тушите 10 минут. Затем добавьте соевый соус, соль, сахар, вино, уксус, черный перец, молотые фисташки и тушите 5 минут В конце добавьте кальмары, нарезанные полосками, и тушите еще 10 минут.
Boil the noodles in boiling salted water for about 10 minutes. Add the boiled noodles to the squid and vegetables, stir, fry for a few minutes, and then cover with a lid.
Отварите лапшу в кипящей подсоленной воде минут 10. Добавьте отваренную лапшу к кальмарам и овощам, перемешайте, обжаривайте несколько минут, а затем накройте крышкой.
Add sour cream to the finished dish and garnish with a sprig of herbs, serve in portions.
В готовое блюдо добавьте сметану и украсьте веточкой зелени, подавайте порционно.