Peel, wash, dry and cut the potatoes into medium slices. Peel the onion too and chop finely. Heat up the wok pan.
Очистите, вымойте, просушите и порежьте картофель средними дольками. Лук тоже очистите и мелко нарежьте. Поставьте разогреваться сковороду вок.
Place some of the potatoes in a single layer on a heated and oiled frying pan. Wait for the potatoes to brown and turn them over to the other side. Fry the potatoes in this way on all sides. Fry the next batch in the same way as the first.
На нагретую и смазанную маслом сковороду выложите одним слоем часть картофеля. Дождитесь, пока картофель зарумянится, и переверните его на другую сторону. Таким образом картофель обжаривайте со всех сторон. Следующую партию жарьте так же, как и первую.
Fry finely chopped onion in the oil left over from frying the potatoes. Then add the fried onions to the potatoes, add salt and pepper, then mix everything thoroughly.
Мелко нарезанный лук обжарьте на масле, оставшемся от жарки картофеля. Затем обжаренный лук добавьте к картофелю, посолите и поперчите, затем все тщательно перемешайте.
Serve the potatoes in portions, garnishing with herbs if desired.
Подавайте картофель порционно, украсив, если есть желание, зеленью.