Prepare a frying pan, a bowl, wash the vegetables, put all the ingredients on the table.
Приготовьте сковородку, миску, помойте овощи, выложите все ингредиенты на стол.
Pour boiling water over the squid for 1 minute, then drain the water, do this 3 times. This will allow the squid to remain tender. Then peel, cool, and chop. Dip the squid in flour and fry in a heated frying pan. To give a golden crust, fry with vegetable oil. About 5 minutes.
Залейте кальмары кипятком на 1 минуту, после слейте воду, проделывайте так 3 раза. Это позволит кальмарам остаться нежными. После очистите и остудите, и измельчите. Обваляйте кальмары в муке и отправьте жариться на разогретую сковороду. Для придания золотистой корочки поджарьте с растительным маслом. Около 5 минут.
Next, add two tablespoons of butter and sour cream. Leave to simmer for a few minutes. Add salt and pepper to taste. Squids are stewed in sour cream for several minutes.
Далее добавьте две столовые ложки сливочного масла и сметану.Оставьте тушиться несколько минут. Добавьте по вкусу соль и перец. В сметане кальмары тушатся несколько минут.
Serve squid with mashed potatoes or rice. They also go well with fresh vegetables.
Подайте кальмары с картофельным пюре или рисом. Также неплохо они сочетаются со свежими овощами.