Prepare all the necessary ingredients and work surface. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms. Boil the potatoes: wash the potatoes, peel them, put them in a saucepan and cover with water. Place the pan on the fire. Bring to a boil and cook for 15-20 minutes until tender.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Подготовьте шампиньоны: промойте их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов. Картофель сварите: помойте картофель, очистите, выложите в кастрюлю и залейте водой. Поставьте кастрюлю на огонь. Доведите до кипения и варите 15-20 минут до готовности.
Cut the red onion into half rings.
Красный лук нарежьте полукольцами.
Cut the champignons into slices. Cut the chicken liver into small cubes. Cut the potatoes into halves.
Шампиньоны нарежьте дольками. Куриную печень нарежьте небольшим кубиком. Картофель нарежьте на половинки.
Melt 50 g butter in a frying pan. Place chicken liver and mushrooms in the pan. Add salt and pepper to taste.
Растопите на сковороде 50 г сливочного масла. Выложите на сковороду куриную печень и грибы. Добавьте соль и перец по вкусу.
Fry the mushrooms and liver, stirring occasionally, for 7-8 minutes.
Обжарьте грибы и печень, помешивая, в течение 7–8 минут.
Add the onion to the pan and fry everything together until tender, 5-7 minutes.
Добавьте на сковороду лук и жарьте еще все вместе до готовности 5-7 минут.
Heat another frying pan with 50 g of butter and a drop of vegetable oil. Fry the boiled potatoes for 4-5 minutes until golden brown.
Разогрейте другую сковороду с 50 г сливочного масла и каплей растительного. Обжарьте вареный картофель 4-5 минут до золотистой корочки.
Add sour cream to the pan with chicken liver and mushrooms. Simmer the ingredients in sour cream for 1-2 minutes. Add 100 g of butter and simmer over low heat for another 2-3 minutes until the butter is completely dissolved.
Добавьте в сковороду с куриной печенью и грибами сметану. Тушите ингредиенты в сметане в течение 1–2 минут. Добавьте 100 г сливочного масла и тушите на медленном огне еще 2–3 минуты до полного растворения масла.
The dish is ready. Serve the beef stroganoff into serving bowls.
Блюдо готово. Подавайте бефстроганов, разложив по порционным тарелкам.
Serve beef stroganoff with golden potatoes, garnished with finely chopped fresh herbs and crushed cashew nuts.
Подавайте бефстроганов с золотистым картофелем, украсив мелко нарезанной свежей зеленью и дроблеными орешками кешью.