Prepare a frying pan, a bowl, wash the vegetables, put all the ingredients on the table. Peel all vegetables and cut into small strips. Place a saucepan on the fire and then boil the rice noodles. Cut the chicken fillet into thin pieces.
Приготовьте сковородку, миску, помойте овощи, выложите все ингредиенты на стол. Очищайте все овощи, режьте небольшими полосками. Поставьте на огонь кастрюлю, после чего отварите рисовую лапшу. Режем на тонкие кусочки куриное филе.
Fry the meat over high heat for 4 minutes. Then fry the onion for 3 minutes, zucchini and eggplant until softened, add soy sauce.
Обжарьте на сильном огне мясо 4 минуты. Затем обжарьте лук 3 минуты цуккини и баклажаны до размягчения, добавьте соевый соус.
Mix well and add rice noodles. Mix well again.
Хорошо перемешайте и добавьте рисовую лапшу. Еще раз хорошо перемешайте.
Place the dish on a white or black wide plate, add sesame seeds if desired, sprinkle with chopped herbs.
Выложите блюдо на белую или черную широкую тарелку, при желании, добавьте кунжут, посыпьте нарезанной зеленью.