Prepare a frying pan, a bowl, wash the vegetables, put all the ingredients on the table. Cut the chicken breast into lengthwise pieces, grate the carrots on a Korean grater, and cut the onion into half rings.
Приготовьте сковородку, миску, помойте овощи, выложите все ингредиенты на стол. Нарежьте куриную грудку продольными кусочками, морковь натрите на корейской терке, лук нарежьте полукольцами.
Pour vegetable oil into a wok, heat it well and fry the chicken breast over high heat. Add the onions and carrots to the chicken and fry for 5 minutes, stirring gradually. At the same time, boil the noodles in salted water according to the instructions on the package and drain in a colander.
В сковородку вок налейте растительное масло, хорошо его раскалите и обжарьте на сильном огне куриную грудку. Добавьте лук и морковь к курице, и обжарьте в течение 5 минут, постепенно помешивайте. Параллельно отварите лапшу в подсоленной воде согласно инструкции на упаковке и откиньте на дуршлаг.
In the wok with the chicken breast, add spices to your taste and soy sauce for the wok. Then add the noodles, fry for 3 minutes, add chopped dill, mix well.
В вок с куриной грудкой добавьте специи на ваш вкус и соевый соус для вок. Затем добавьте лапшу, обжарьте в течении 3 минут, добавьте измельченную зелень укропа, хорошо перемешайте.
Place the dish on a white or black plate and add sesame seeds and colorful vegetables if desired.
Выложите блюдо на белую или черную тарелку, при желании добавьте кунжут и разноцветные овощи.