Prepare a frying pan, bowl, grater, wash the vegetables, put all the ingredients on the table. Cut the onion, grate the carrots. Chop the garlic.
Приготовьте сковородку, миску, терку, помойте овощи, выложите все ингредиенты на стол. Порежьте лук, потрите морковку на терке. Измельчите чеснок.
Fry the chopped onion in a frying pan and add grated carrots.
В сковороде обжарьте порезанный лук и добавьте тертую морковь.
Add the chopped squid to the carrots and onions and simmer for 2 minutes. Then immediately add tomato paste to the mixture and simmer for no more than five minutes.
Добавьте кальмар и размельченный к моркови и луку и потушите в течение 2 минуты. После чего сразу добавьте в смесь томатную пасту и тушите еще не более пяти минут.
Serve the dish with boiled rice and sprinkle with herbs.
Подайте блюдо с отварным рисом, и посыпьте зеленью.