Wash the squid, dry it, cut it into strips, combine with shrimp, salt and add ground black pepper. Finely chop the greens. Preheat the oven to 180°C.
Кальмаров промойте, обсушите, нарежьте полосками, соедините с креветками, посолите, добавьте черный молотый перец. Мелко нарежьте зелень. Разогрейте предварительно духовку до 180 °C.
Dip the squid and shrimp in flour and place on greased foil. Lift the edges of the foil up. Sprinkle finely chopped herbs on top, pour sour cream, soy sauce and wine, lay out pieces of butter. Cover with another sheet of foil and fold the edges tightly, place on the oven rack and bake in a preheated oven at 180°C for 20 minutes.
Кальмары с креветками обваляйте в муке и выкладывайте на смазанную маслом фольгу. Края фольги поднимите вверх. Сверху посыпьте мелко нарезанной зеленью, полейте сметаной, соевым соусом и вином, выкладывайте кусочки сливочного масла. Накройте другим листом фольги и плотно заворачивайте края, кладите на решетку духовки и запекайте в предварительно разогретой до 180 °C духовке в течение 20 минут.
Sprinkle the finished dish with lemon juice.
Готовое блюдо сбрызгиваем лимонным соком.
Place the finished dish on a plate and decorate with herbs.
Готовое блюдо выложите на тарелку и задекорируйте зеленью.