We clean and wash all vegetables. Cut the champignons into slices. Chop the zucchini, peppers and carrots into strips. Remove the seeds from the tomatoes and cut them into strips. Chop the garlic.
Чистим и моем все овощи. Шампиньоны нарезаем слайсами. Кабачок, перец и морковь рубим соломкой. В помидорах удаляем косточки и так же режем соломкой. Рубим чеснок.
Boil the udon according to the instructions on the package.
Отвариваем удон, согласно инструкции на упаковке.
Rinse the noodles under running water and set aside.
Промываем лапшу под проточной водой и откладываем.
Heat a frying pan and pour sesame oil onto it. Fry half the garlic over high heat until fragrant.
Разогреваем сковородку, выливаем на нее кунжутное масло. Обжариваем половину чеснока на сильном огне, до появления аромата.
Add the champignons, fry for 5 minutes over medium heat, stirring several times. Add a little salt and cook for another 2-3 minutes.
Добавляем шампиньоны, жарим 5 минут на среднем огне, несколько раз перемешивая. Добавляем немного соли и готовим еще 2-3 минуты.
Separately, fry the vegetables in sesame oil and garlic. Fry carrots and zucchini for 5 minutes over medium heat, stirring.
Отдельно жарим овощи так же на кунжутном масле с чесноком. Обжариваем морковь и кабачок 5 минут на среднем огне, помешивая.
Add peppers and tomatoes, a little salt and pepper. Cook for another 3 minutes.
Добавляем перец и помидоры, немного соли и перца. Готовим еще 3 минуты.
Add mushrooms and udon noodles to the vegetables and add soy sauce. Mix everything thoroughly.
Выкладываем к овощам грибы и лапшу удон, заливаем соевый соус. Все тщательно перемешиваем.
Let the noodles warm up for about a minute. Sprinkle with sesame seeds and you can serve.
Даем лапше прогреться около минуты. Посыпаем кунжутом и можно подавать к столу.