Rinse and dry the chicken. Remove seeds from peppers and rinse. Peel the onion and garlic. Rinse the rice until the water runs clear, then cook it.
Промойте и просушите курицу. Очистите перец от семян и промойте. Очистите лук и чеснок. Рис промойте, пока вода не станет прозрачной, затем сварите его.
Cut the chicken into small pieces. Season with salt and pepper. Grate the ginger and add to the chicken. Stir.
Нарежьте курицу на небольшие кусочки. Посолите и поперчите. Имбирь натрите на терку и добавьте к курице. Перемешайте.
Heat oil in a frying pan, then add chicken. Cook, stirring constantly, until chicken is set.
Разогрейте на сковородке масло, затем добавьте курицу. Готовьте, постоянно помешивая, пока курица не схватится.
Cut the onion and pepper into cubes and add to the chicken. Stir. Mix soy sauce, garlic, vinegar, tomato sauce, chili sauce in a bowl and add to the pan. Cook for 5 minutes, then remove from heat.
Лук и перец нарежьте кубиками и добавьте к курице. Перемешайте. Смешайте в миске соевый соус, чеснок, уксус, томатный соус, соус чили и добавьте в сковородку. Готовьте 5 минут, затем снимите с огня.
Chop the mushrooms and fry in a frying pan heated with oil, then add rice and soy sauce. Season with salt and pepper. Cook for 5 minutes, then remove from heat and leave for 10 minutes.
Нарежьте грибы и поджарьте на разогретой с маслом сковородке, затем добавьте рис и соевый соус. Посолите и поперчите. Готовьте 5 минут, после снимите с огня и оставьте на 10 минут.
Serve the dish warm. First, carefully place the rice, then place the chicken on top. Garnish with sesame seeds and fresh herbs.
Подавайте блюдо в теплом виде. Сперва аккуратно выложите рис, затем сверху положите курицу. Украсьте кунжутом и свежей зеленью.