Peel and wash the onion, then thinly slice into half rings. Wash the squid, dry it, cut it into rings, and then roll in flour. Meanwhile, heat the pan.
Очистите и промойте лук, после чего тонко нарежьте полукольцами. Кальмаров промойте, обсушите, нарежьте кольцами, а затем обвалите в муке. Тем временем разогрейте сковороду.
Place squid in a heated frying pan. Fry the squid over medium heat for 2-3 minutes, gradually stirring. Then remove the squid to a separate plate.
На разогретую сковороду выложите кальмары. Кальмаров обжарьте на среднем огне в течение 2-3 минут, постепенно перемешивайте. После чего выньте кальмары в отдельную тарелку.
In the same frying pan, immediately after removing the squid, add the onion and fry it until golden brown for 2-3 minutes, over medium heat, stir in the same way until tender.
В ту же сковороду, сразу после того как выньте кальмаров- закидывайте лук и жарьте его до золотистого цвета в течение 2-3 минут, на среднем огне, аналогично помешивайте до готовности.
Place the fried onions and squid in one frying pan, then pour sour cream over everything and simmer in it for 10-15 minutes under a lid over low heat.
В одну сковороду выкладывайте обжаренные лук и кальмары, после чего все залейте сметаной и тушите в ней в течение 10-15 минут под крышкой на минимальном огне.
Place the finished dish on a plate and decorate with herbs.
Готовое блюдо выложите на тарелку и задекорируйте зеленью.