Before cooking, clean and cut the squid into rings. Wash the vegetables and cut them into strips. Chop the pre-peeled garlic.
Перед началом готовки очистите и нарежьте кольцами кальмары. Вымойте овощи и нарежьте их соломкой. Предварительно очищенный чеснок измельчите.
Put water to boil the noodles. Place the udon in boiling water and cook over medium heat until tender.
Поставьте воду для отваривания лапши. В кипящую воду поместите удон и отваривайте на среднем огне до готовности.
Fry the garlic in olive oil until fragrant. Then add the remaining vegetables and fry for 2 minutes over high heat, stirring constantly.
Обжарьте чеснок на оливковом масле до появления аромата. Затем добавьте остальные овощи и обжаривайте 2 минуты на сильном огне, постоянно помешивая.
Place the squid in the pan and fry for another 2 minutes. At the end, add soy sauce and simmer for 3-5 minutes. Drain the cooked noodles and mix them with the vegetables in the pan. Warm up for 1 minute.
В сковороду выложите кальмары и обжаривайте еще 2 минуты. В конце добавьте соевый соус и протушите 3-5 минут. Слейте воду с готовой лапши и смешайте ее с овощами в сковороде. Прогрейте 1 минуту.
Serve udon with squid, garnished with sesame seeds and finely chopped green onions.
Подавайте удон с кальмарами, украсив кунжутом и мелко нарезанным зеленым луком.