Prepare all the necessary ingredients and work surface. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Подготовьте шампиньоны: промойте их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов.
First, prepare the coleslaw. Cut the cabbage into thin strips.
Сначала приготовьте коул слоу. Капусту нарежьте тонкой соломкой.
Cut the onion into thin half rings. Cut the red onion into half rings and set aside.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами. Красный лук нарежьте полукольцами и отложите.
Remove the stem and seeds from the bell pepper, then cut into strips.
У болгарского перца удалите плодоножку и семяна, затем нарежьте соломкой.
Assemble the salad: combine all the vegetables and onions in a bowl.
Соберите салат: в миске соедините все овощи и репчатый лук.
Add vinegar, salt and ground black pepper to the salad to taste. Mix thoroughly.
Добавьте в салат уксус, соль и черный молотый перец по вкусу. Тщательно перемешайте.
Now prepare the chicken liver. Cut the chicken liver and mushrooms into medium cubes. Melt the butter in a frying pan. Place chicken liver and mushrooms in the pan. Add salt and pepper to taste.
Теперь приготовьте куриную печень. Куриную печень и грибы нарежьте средним кубиком. Растопите сливочное масло на сковороде. Переложите на сковороду куриную печень и грибы. Добавьте соль и перец по вкусу.
Fry the mushrooms and liver for 7-8 minutes.
Обжарьте грибы и печень в течение 7–8 минут.
Add the red onion to the pan and sauté until tender, another 2-4 minutes.
Добавьте на сковороду красный лук и обжарьте до готовности в течение еще 2–4 минут.
The dish is ready. Divide the chicken liver with mushrooms and cole slaw among serving plates.
Блюдо готово. Разложите куриную печень с грибами и коул слоу по порционным тарелкам.
Serve chicken liver with mushrooms, flavored with sour cream, garnished with herbs and crushed cashew nuts.
Подавайте куриную печень с грибами, сдобрив сметаной, украсив зеленью и дроблеными орешками кешью.