To quickly prepare a pie, it is better to prepare all the ingredients in advance. Peel and wash the onions and potatoes. Boil water and cool it to room temperature. Melt the butter and cool slightly.
Чтобы быстро приготовить пирог, лучше заранее подготовить все ингредиенты. Очистите и промойте лук и картофель. Вскипятите воду и остудите ее до комнатной температуры. Растопите сливочное масло и немного охладите.
Prepare the dough. Pour flour into a deep container. Make a well in it and add melted butter and salt. Pour in water. Knead the dough. Cover the finished dough with cling film and set aside for 30 minutes.
Подготовьте тесто. В глубокую емкость насыпьте муку. Сделайте в ней углубление и добавьте растопленное сливочное масло и соль. Влейте воду. Замесите тесто. Накройте готовое тесто пленкой и оставьте в стороне на 30 минут.
Prepare the vegetables. Boil potatoes in a saucepan. Pour 0.5 liters of water into a saucepan, add a pinch of salt and cook after boiling for 20-25 minutes. Cut the onion into small cubes 0.5cm x 0.5cm. Fry the onion in butter for 3 minutes. Mash the finished potatoes, add fried onions, peppers and a little butter. Mix the potato pie filling thoroughly.
Подготовьте овощи. Картофель отварите в сотейнике. Налейте в сотейник 0,5 л воды, добавьте щепотку соли и варите после закипания 20-25 минут. Нарежьте лук мелкими кубиками 0,5см х 0,5см. Обжарьте лук на сливочном масле 3 минуты. Готовый картофель разомните, добавьте к нему обжаренный лук, перец и немного сливочного масла. Тщательно перемешайте картофельную начинку для пирога.
Form a pie. Punch down and roll out the prepared dough into a thin layer about 0.3 cm thick. Brush the dough with melted butter. Place the filling on the dough and spread it evenly over the entire surface of the dough, leaving 0.25 cm free from the edge of the dough. Roll the dough into a log and lightly pinch the edges. Place the roll in a heatproof dish.
Сформируйте пирог. Обомните и раскатайте подготовленное тесто в тонкий пласт примерно 0,3 см в толщину. Смажьте тесто растопленным сливочным маслом. На тесто выложите начинку и равномерно распределите ее по всей поверхности теста, оставляя свободными 0,25 см от края теста. Скрутите тесто в рулет и слегка защипните края. Положите рулет в жаропрочную форму.
Prepare the pie before baking. Mix sour cream with egg. Pour the egg-sour cream mixture over the potato pie.
Подготовьте пирог перед выпечкой. Смешайте сметану с яйцом. Яично-сметанной смесью залейте картофельный пирог.
Bake a pie. Bake the potato pie in a preheated oven at 180 degrees for 50 minutes.
Испеките пирог. Выпекайте пирог с картошкой в разогретой духовке при температуре 180 градусов 50 минут.
Serve the pie warm or cold. Before serving, place a napkin on a plate, top the pie, garnish with a sprig of dill and green onions.
Пирог подавайте в теплом или холодном виде. Перед подачей на тарелку положите салфетку, сверху пирог, украсьте веточкой укропа и зеленым луком.