Prepare your ingredients. Take them out of the refrigerator and measure out the required amount. Peel and rinse the onions and potatoes.
Подготовьте ингредиенты. Достаньте их из холодильника, отмерьте необходимое количество. Лук репчатый и картофель очистите и промойте.
Knead the dough. Place the yogurt in a bowl, beat in the eggs, pour in the melted butter, and whisk. Add flour, salt, baking powder. Stir into a homogeneous mass.
Замесите тесто. В миску выложите йогурт, вбейте яйца, влейте растопленное масло, взболтайте венчиком. Добавьте муку, соль, разрыхлитель. Перемешайте в однородную массу.
Prepare the filling. Finely chop the onion into 0.5cm x 0.5cm cubes, soak in water for 15 minutes to remove the bitterness. Cut the potatoes into medium pieces 0.5 cm x 0.5 cm, boil for 20 minutes in salted water. Combine potatoes with onions.
Подготовьте начинку. Лук репчатый мелко нарежьте кубиками 0,5см х 0,5см, вымочите в воде 15 минут, чтобы убрать горечь. Картофель нарежьте на средние кусочки 0,5см х 0,5см, отварите в течение 20 минут в подсоленной воде. Картофель соедините с луком.
Place the filling and dough in the slow cooker. Grease the bottom of the multicooker bowl with butter and pour half of the dough.
Выложите начинку и тесто в мультиварку. Дно чаши мультиварки смажьте сливочным маслом и вылейте половину теста.
Bake a pie. Set the multicooker to the BAKE program, cooking time - 1 hour. Cook the potato pie in a slow cooker until the signal. Cool the finished cake, then remove from the bowl.
Испеките пирог. Установите на мультиварке программу ВЫПЕЧКА, время приготовления — 1 час. Готовьте пирог с картошкой в мультиварке до сигнала. Готовый пирог остудите, затем извлеките из чаши.
Serve the pie in portions. When serving, place a tablespoon of classic yogurt on a plate.
Подайте пирог порционно. При подаче выложите на тарелку столовую ложку классического йогурта.