Prepare all the necessary ingredients and work surface. Wash the vegetables and chicken breast and dry with a paper towel. Preheat the oven to 180⁰C.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи и куриную грудку помойте и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 180 ⁰С.
First, prepare the coleslaw. Cut the cabbage into thin strips.
Сначала приготовьте коул слоу. Капусту нарежьте тонкой соломкой.
Cut the onion into thin half rings.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами.
Remove the stem and seeds from the bell pepper, then cut into strips.
У болгарского перца удалите плодоножку и семяна, затем нарежьте соломкой.
Assemble the salad: Combine all the vegetables in a bowl.
Соберите салат: в миске соедините все овощи.
Add vinegar, salt and ground black pepper to the salad to taste. Mix thoroughly.
Добавьте в салат уксус, соль и черный молотый перец по вкусу. Тщательно перемешайте.
Now cook the chicken breast. Coat it with sweet chili sauce. Line a baking sheet with parchment and place the breast on top. Salt and pepper to taste.
Теперь приготовьте куриную грудку. Обмажьте ее соусом сладкий чили. Противень застелите пергаментом, сверху выложите грудку. Посолите и поперчите по вкусу.
Bake the breast for 25-30 minutes at 180°C.
Запекайте грудку 25-30 минут при 180 ⁰С.
Cut the finished breast into slices and place on a serving plate. Place coleslaw and sour cream sauce next to it: in a bowl, mix sour cream or mayonnaise with salt, pepper and a couple of cabbage straws for purple color. Serve. Bon appetit!
Готовую грудку нарежьте на ломтики и выложите на поционную тарелку. Рядом выложите коул слоу и сметанный соус: для него в миске смешайте сметану или майонез с солью, перцем и парочкой соломинок капусты для фиолетового цвета. Подавайте. Приятного аппетита!
Garnish the dish with purple basil leaves.
Украсьте блюдо листиками фиолетового базилика.