Wash and peel the potatoes, cut into strips. Open a can of fish. Wash and dry the eggs. Prepare baking paper.
Помойте и почистите картофель, нарежьте соломкой. Откройте банку с рыбой. Вымойте и обсушите яйца. Подготовьте бумагу для запекания.
Make the dough. Add eggs, baking soda, baking powder and salt to kefir. Stir the mixture and start adding flour in portions. Mix everything thoroughly and leave for 10 minutes.
Сделайте тесто. Добавьте в кефир яйца, соду, разрыхлитель и соль. Перемешайте смесь и порционно начните всыпать муку. Тщательно все перемешайте и оставьте на 10 минут.
Prepare the filling. Transfer the fish to a plate, drain off excess liquid and mash with a fork.
Приготовьте начинку. Рыбу переложите на тарелку, слейте лишнюю жидкость и разомните вилкой.
Bake the pie. Set the oven to preheat to 180 degrees. Place baking paper in a mold and grease it with oil. Place half the dough, then evenly distribute the potatoes and fish on top, pour the remaining dough over it. Place the pie in the oven for 40 minutes.
Запеките пирог. Поставьте духовку разогреваться до 180 градусов. Выложите бумагу для запекания в форму, смажьте ее маслом. Выложите половину теста, затем сверху равномерно распределите картофель и рыбу, залейте оставшимся тестом. Отправьте пирог в духовку на 40 минут.
Serve the pie with fresh herbs. For example, with dill or green onions.
Подавайте пирог со свежей зеленью. Например, с укропом или зеленым луком.